Carlsbergs kløver i brun

Om Bryggerens Spisekammer

For teamet bag Bryggerens Spisekammer handler det gode måltid om smag, nærvær og den gode stemning. Derfor er menukortet bygget op af små retter, som er gode at dele og nyde i selskab med andre. Lad din sult bestemme, om du skal have 2-3 eller flere af husets retter.
Det ligger helt grundlæggende i Bryggerens køkken at lægge vægt på den enkelte råvare. 

Smagen af øl og gode råvarer

Om det er en simpel grøntsag som et blomkål fra den lokale landmand eller den eksklusive danske jomfruhummer, søger de at få den bedst mulige smag frem ved at lade den enkelte råvare spille hovedrollen.

Hos Bryggerens Spisekammer går vi nemlig op i kvaliteten af den mad, vi serverer. Vi arbejder kun med de friskeste råvarer i vores retter, og vores menu lægger sig op af de råvarer, der er i sæson.

Hos Bryggerens Spisekammer hylder vi smagen øl fra Carlsberg. I maden såvel som i glasset. Vi er slolte af at  byde på en imponerende bar med hele 24 fadølshaner, hvor øl fra Carlsberg-ejede bryggerier verden over løbende er i rotation. Her kan du nyde alt fra eksperimenterende kreationer fra husbryggeriet Jacobsen og klassisk weissbier fra Erdinger til moderne craft beers fra Mikkeller og Brooklyn Brewery samt autentisk belgisk klosterøl fra Grimbergen. Med dette brede udvalg er Bryggerens Spisekammer det ideelle sted for både ølentusiaster og nysgerrige, der ønsker at gå på opdagelse i øllets mangfoldige verden.

Eksempel på en frokost i Bryggerens Spisekammer
Steffen Brandt spiller på Bryggerens Spisekammer d. 18. januar kl. 18

Unikke koncertoplevelser

Bryggerens Spisekammer byder på en række unikke koncertoplevelser og events, der kombinerer lækker mad og fantastisk musik i intime rammer. Arrangementerne inkluderer en udsøgt 3-retters middag, efterfulgt af en optræden fra kendte kunstnere og dygtige musikere.

Med kombinationen af  smagoplevelser og unikke musikalske optrædener skabes den perfekte ramme for en uforglemmelig aften, uanset om du er musikelsker eller blot på jagt efter en særlig oplevelse.

Billetter kan købes her på hjemmesiden via Ticketmaster.

Gå på opdagelse i Bryggerens events

Se i vores eventkalender, hvilke events der taler til dit mad- og musikhjerte.

Stedets historie

Bryggerens Spisekammer ligger i Carlsberg-byen i København, hvor den gamle bryggerigrund er blevet omskabt til en spændende og dynamisk bydel med klare historiske landemærker, der forbinder stedet med sin fortid.

Her har Bryggerens Spisekammer til huse i Dipylon-huset, en af de mest ikoniske bygninger i Carlsberg-Byen. Huset står som en hyldest til bryggerikunsten og historien, og blev oprindeligt bygget i 1892 som en maltsilo og portbygning for Ny Carlsberg Bryggeri. I sit udtryk forener det industrielt design og kunstnerisk finesse. Navnet “Dipylon” refererer til den antikke græske “dobbelte port” i Athen, og er et udtryk for Carl Jacobsens fascination af græsk mytologi og kunstens rolle i arkitektur og industri.

_OSR8492
_OSR8492

Carlsbergs gamle maltsilo

I husets tidlige dage blev malt transporteret via specielle rør direkte fra siloerne til bryggeriets produktionsanlæg. Samtidig prydes den dobbelte port af udsmykninger som skulpturer og relieffer skabt af kunstnere som Stephen Sinding, som Carl Jacobsen arbejdede tæt sammen med. Tårnet i midten er kronet med “Klokkeslagerne,” en hyldest til arbejderen, der med hårdt arbejde og præcision bidrog til bryggeriets succes.

Dipylon-husets dedikation til perfektion ses også i de gyldne ord indgraveret på bygningen: “Det skal være vores bestræbelse… at bringe bryggerikunsten til den højst mulige fuldkommenhed,” en arv fra J.C. og Carl Jacobsen, der ville forene kvalitet med innovation.

Maltsiloen er i dag blevet omskabt til en prisbelønnet moderne bygning af Arkitektfirmaet Arkitema, som også har til huse i bygningen. Man kan tydeligt se sporene af både klassisk og modernistisk industriel arkitektur i bygningen, hvor de historiske epoker forenes i et karakteristisk og stemningsfuldt rum. 

Traditioner, der fortolkes påny

I denne bygning, hvor malten igennem generationer har givet smag til øllen, kan du nyde smagen af en øl i dit glas og i restauranetns nyfortolkninger af en gammel øltradition.

Bryggerens Spisekammer hylder den bryggerkultur, der prægede stedet i over 150 år. Her kombineres moderne gastronomi med en dyb respekt for de traditioner, som stedet bygger på. Vores retter er inspireret af øllets verden og fremhæver smage skabt over åben ild, en teknik, der både skaber varme og tilfører dybde til smagsoplevelserne. Øl er ikke blot et supplement til maden – det er en integreret del af opskrifterne og oplevelsen.

Den industrielle charme fra Dipylon-huset og Carlsbergs bryggerkultur danner en autentisk baggrund for vores fokus på nærvær og fællesskab. Fra vores bar, der tilbyder over 20 specialøl på hanen, til vores private dining-muligheder, stræber vi efter at skabe minderige øjeblikke i en atmosfære, hvor historie og nutid smelter sammen.